Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jesetko
Pridružen/-a: Tor Jan 2010 19:54 Prispevkov: 2 Kraj: Križe
|
Objavljeno: Sre Jan 06, 2010 11:00 pm Naslov sporočila: zaposlitev,resevalec-voznik resevalnega vozila |
|
|
Oj,mene pa zanima poklic resevalca NMP,oziroma voznika resevalneg avozila. Naj povem da sem poklicni resevalec iz vode pa tudi resevalec s psom,res sem zivljenje prilagodil temu da pomagam drugim in se tudi izobražujem v tej smeri katero si srčno želim. zanima me ali je možno kam pridt in si informativno ogledat delo resevalca in kaj moram neraditi da bi prišel do tega poklica? Star sem 33 let in res vem kaj si želim delat do konca življenja in to tudi srčno in strokovno opravljat. Če ima kdo kakšen odgovor na mojo temo bom zelo vesel. Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igor Administrator foruma

Pridružen/-a: Pon Avg 2003 0:43 Prispevkov: 545 Kraj: RS slovenske Istre - Izola
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2010 2:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Skozi leta se je organizacija in izobrazevanje zasukalo v to smer, da se bo ob vsej tvoji dobri volji potrebno vsaj se prekvalicirat iz poklica, ki ga imas v tehnika zdr. nege (srednja zdravstvena sola) ali pa, ce imas zakljuceno spolsno gimnazijsko smer je morda bolj smisleno razmisljati o triletnem dodiplomskem studiju zdr. nege.
Odgovori na tvoja vprasanja se nahajajo znotraj spodaj linkane teme, vmes najdes tudi povezave na druge teme s podobno vsebino.
Kdo so reševalci oz. kako postati reševalec
lp, i _________________
Stupidity isn't punishable by death.
If it was, there would be a hell of a population drop.
Laurell K. Hamilton |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jesetko
Pridružen/-a: Tor Jan 2010 19:54 Prispevkov: 2 Kraj: Križe
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2010 9:07 am Naslov sporočila: ojla |
|
|
Hvala Igor  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rajmund
Pridružen/-a: Sob Apr 2013 19:56 Prispevkov: 3 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Ned Apr 07, 2013 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa recimo za nenujne prevoze...npr. sanitetni prevozi (vožnja pacientov na dialize,preglede...itd.).
Se ze to službo tudi zahteva (vem da je to dobro) strokovna izobrazba ali je dovolj že kakšen 70 urni tečaj prve pomoči + kakšen nadaljevalni polprofesionalni tečaj? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejf Moderator foruma

Pridružen/-a: Pet Sep 2003 14:32 Prispevkov: 223 Kraj: Ljubljana (Litija)
|
Objavljeno: Pon Apr 08, 2013 10:33 am Naslov sporočila: Pogoji - voznik sanitetnih prevozov |
|
|
Vse o pogojih za voznika reševalnega/sanitetnega vozila boste našli v Pravilniku o prevozih pacientov, ki je objavljen na naslednjem linku http://www.uradni-list.si/1/content?id=95358
Lep pozdrav _________________ Andrej Fink |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kobra
Pridružen/-a: Sre Okt 2015 15:34 Prispevkov: 18
|
Objavljeno: Ned Apr 28, 2019 4:07 pm Naslov sporočila: Re: Pogoji - voznik sanitetnih prevozov |
|
|
To je dejansko napisano samo na papirju.
Zadnja leta zaposlujejo samo še preko agencij za delo kot so Adecco, Manpower in podobni.
Lep primer je bil objavljen predkratkim na radiu v kakšnih razmerah delajo vozniki reševalnih vozil |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|