|
www.resevalci.org .: forum reševalcev v zdravstvu Slovenije :.
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
blisk
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 23:00 Prispevkov: 3 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Tor Nov 03, 2009 11:53 pm Naslov sporočila: Nadzor.. |
|
|
Pozdravljeni...
Kot veste poteka nadzor NMP enot po Sloveniji. Zanima pa me če bo končna ocena podana tako, da bodo rezultati vidni vsem enotam tudi o drugih enotah. S tem mislim na to da bi pokazali rezultate (izsledke), katera enota ima najbolje urejen (delovni urnik, prostore, zaščitno delovno obleko, spremljevalce, dispečerje, vozni park ,...). Pa ne da bi pokazali samo najbolje urejene NMP ekipe, naj javno pokažejo tudi najslabše ekipe.
Kakšne bodo kaj sankcije? Kdaj bo kaj ponoven nadzor NMP ekip (s tem mislih tistih slabo organiziranih), ga bo spet dolgo treba čakati?
Upam na kakšen odgovor...
LP... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
supersonic

Pridružen/-a: Tor Jun 2007 17:11 Prispevkov: 101 Kraj: štajerska
|
Objavljeno: Pon Nov 09, 2009 4:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po moje je ocena interne narave in ne bo dostopna za javnost.... Mi je še interno ne dobimo v roke.... tak da spet vse poteka po starem... Ta nadzor je kr nekaj... Naj da država- ministrstvo, točen popis opreme : oblačila- en dobavitelj za vse reševalne postaje, avtomobili, itd.... Tak ko je pri policiji in vojski... Ne pa da smo oblečeni ko močeradi, ista vozila....
To je že žalostno da nekateri nimamo oblačil oz. z vsako nabavo drugačne barve modeli itd itd.... _________________ live the dreams! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|